Niektóre z restauracji w polskich hotelach pod logiem Campanile miały kilkumiesięczną przerwę w funkcjonowaniu. Zamknięte były restauracje w Poznaniu, Szczecinie i Bydgoszczy. Od września wszystkie te 3 lokale działają normalnie i można w nich zjeść zarówno cieszące się dużą popularnością wśród gości campaburgery z z wołowiną, pleśniowym serem i pikantnym sosem (specjalność Szefa Kuchni), jak i nowe, sezonowe pozycje z menu. Jest w czym wybierać!
- Cieszymy się, że hotele Campanile w Szczecinie, Bydgoszczy i Poznaniu znów będą mogły oferować swym gościom pełen wachlarz usług – mówi Natalia Kukowska, Dyrektor Regionu Zachodniego i hotelu Campanile Bydgoszcz.
Czas, w którym restauracje były zamknięte, wykorzystano na przeszkolenie personelu i wprowadzenie procedur zgodnych z aktualnymi regulacjami prawnymi i wytycznymi obowiązującymi wszystkie hotele zrzeszone w Louvre Hotels Group. Restauracje są teraz przystosowane do nowego reżimu sanitarnego i bezpieczne dla swoich gości oraz pracowników.
Z poznańskiej hotelowej restauracji goście mogą korzystać od 7 września, a z restauracji w Bydgoszczy i Szczecinie od 15 września.
INFORMACJA PRASOWA
Najnowsze artykuły
Garden Square to czterogwiazdkowy hotel mieszczący się w krakowskiej dzielnicy Łagiewniki. Obiekt oferuje elegancką oraz funkcjonalną przestrzeń hotelową i konferencyjną
Chcesz zorganizować event w województwie kujawsko-pomorskim? Toruń i Hotel Przystanek będą idealnym miejscem!
Hotel Eureka to urokliwy obiekt trzygwiazdkowy, usytuowany w sercu Sopotu, zaledwie 50 metrów od rozległej, piaszczystej plaży.