Niektóre z restauracji w polskich hotelach pod logiem Campanile miały kilkumiesięczną przerwę w funkcjonowaniu. Zamknięte były restauracje w Poznaniu, Szczecinie i Bydgoszczy. Od września wszystkie te 3 lokale działają normalnie i można w nich zjeść zarówno cieszące się dużą popularnością wśród gości campaburgery z z wołowiną, pleśniowym serem i pikantnym sosem (specjalność Szefa Kuchni), jak i nowe, sezonowe pozycje z menu. Jest w czym wybierać!
- Cieszymy się, że hotele Campanile w Szczecinie, Bydgoszczy i Poznaniu znów będą mogły oferować swym gościom pełen wachlarz usług – mówi Natalia Kukowska, Dyrektor Regionu Zachodniego i hotelu Campanile Bydgoszcz.
Czas, w którym restauracje były zamknięte, wykorzystano na przeszkolenie personelu i wprowadzenie procedur zgodnych z aktualnymi regulacjami prawnymi i wytycznymi obowiązującymi wszystkie hotele zrzeszone w Louvre Hotels Group. Restauracje są teraz przystosowane do nowego reżimu sanitarnego i bezpieczne dla swoich gości oraz pracowników.
Z poznańskiej hotelowej restauracji goście mogą korzystać od 7 września, a z restauracji w Bydgoszczy i Szczecinie od 15 września.
INFORMACJA PRASOWA
Najnowsze artykuły
Coraz większymi krokami zbliża się premiera Multimedialnego Parku Rozrywki QUERION
w Piechowicach. Unikalne w europejskiej skali miejsce, w którym zarówno ściany, sufit jak i podłoga będą opowiadać historie za pomocą najnowocześniejszych technologii, przyjmie pierwszych gości już wiosną przyszłego roku.
Już wkrótce premiera 12. edycji rocznika Event Katalog | usługi & obiekty eventowe oraz raportu branżowego Event Katalog Plus.
W dniach 8–10 czerwca 2025 roku Karkonosze i Góry Izerskie staną się centrum branży eventowej i konferencyjnej w Polsce. Wszystko za sprawą Górskie MICE Summit II – prestiżowego wydarzenia skierowanego do profesjonalistów z sektora MICE (Meetings, Incentives, Conferences, Exhibitions). To unikalna okazja, by w górskim klimacie połączyć networking, inspirujące spotkania i prezentacje nowoczesnych rozwiązań dla organizatorów eventów.