Niektóre z restauracji w polskich hotelach pod logiem Campanile miały kilkumiesięczną przerwę w funkcjonowaniu. Zamknięte były restauracje w Poznaniu, Szczecinie i Bydgoszczy. Od września wszystkie te 3 lokale działają normalnie i można w nich zjeść zarówno cieszące się dużą popularnością wśród gości campaburgery z z wołowiną, pleśniowym serem i pikantnym sosem (specjalność Szefa Kuchni), jak i nowe, sezonowe pozycje z menu. Jest w czym wybierać!
- Cieszymy się, że hotele Campanile w Szczecinie, Bydgoszczy i Poznaniu znów będą mogły oferować swym gościom pełen wachlarz usług – mówi Natalia Kukowska, Dyrektor Regionu Zachodniego i hotelu Campanile Bydgoszcz.
Czas, w którym restauracje były zamknięte, wykorzystano na przeszkolenie personelu i wprowadzenie procedur zgodnych z aktualnymi regulacjami prawnymi i wytycznymi obowiązującymi wszystkie hotele zrzeszone w Louvre Hotels Group. Restauracje są teraz przystosowane do nowego reżimu sanitarnego i bezpieczne dla swoich gości oraz pracowników.
Z poznańskiej hotelowej restauracji goście mogą korzystać od 7 września, a z restauracji w Bydgoszczy i Szczecinie od 15 września.
INFORMACJA PRASOWA
Najnowsze artykuły
A może nad może? Konferencja nad brzegiem wody to idealny scenariusz na udaną imprezę.
Organizacja konferencji w okolicach Warszawy to idealne rozwiązanie. Bliskość nowoczesnej infrastruktury oraz pełne pięknej natury otoczenie sprzyja każdemu spotkaniu.
Pobyt w górach to nie tylko piękne krajobrazy, piesze wycieczki i regionalny klimat, to także luksusowy relaks i odprężenie w eleganckich hotelach!