Restauracja InAzia mieszcząca się w sopockim hotelu Sheraton zyskała właśnie nowego szefa kuchni. Stanowisko to objęła Paweenapasson Chottpavasurat, związana z siecią od ponad 12 lat.
Paweenapasson Chottpavasurat to doświadczona mistrzyni kuchni, która właśnie rozpoczęła prace na stanowisku szefa kuchni Sheraton Sopot Hotel. Do obowiązków Paweenapasson należeć będzie przede wszystkim nadzorowanie pracy zespołu oraz kreowanie nowych dań wzbogacających ofertę lokalu.
Szefowa kuchni sopockiej restauracji nie bez powodu wybrana została na to stanowisko. Posiada ona bowiem 26 letnie doświadczenie w pracy w branży gastronomicznej. Od przeszło 12 lat związana jest także z siecią Starwood Hotels & Resorts. Pracowała m.in. w hotelu Sheraton na Malediwach czy w Tajlandii.
Paweenapasson Chottpavasurat zna sekrety bogatej kuchni azjatyckiej choć jej główną specjalnością są potrawy tajskie. To właśnie te dania będzie starała się promować w sopockiej restauracji.
INFORMACJA PRASOWA
Najnowsze artykuły
A może nad może? Konferencja nad brzegiem wody to idealny scenariusz na udaną imprezę.
Organizacja konferencji w okolicach Warszawy to idealne rozwiązanie. Bliskość nowoczesnej infrastruktury oraz pełne pięknej natury otoczenie sprzyja każdemu spotkaniu.
Pobyt w górach to nie tylko piękne krajobrazy, piesze wycieczki i regionalny klimat, to także luksusowy relaks i odprężenie w eleganckich hotelach!