Warszawski Sheraton Hotel to jeden z najpopularniejszych obiektów konferencyjnych na mapie Polskiej stolicy. Zaskakuje komfortem pokoi, profesjonalnym zapleczem szkoleniowym oraz bogactwem usług dodatkowych. Na uwagę zasługuje także słynna restauracja InAzia, w której wprowadzone zostało właśnie nowatorskie menu degustacyjne.
Restauracja InAzia mieszcząca się na terenie Sheraton Warsaw Hotel stale przyciąga nowych, zadowolonych gości. Lokal specjalizujący się w daniach kuchni dalekiego wschodu urzeka profesjonalizmem, a teraz także swym nowym degustacyjnym menu.
Nowa oferta dostępna jest w lokalu dzięki innowacyjnym pomysłom szefa kuchni Marcina Sasina. Pomysł zakłada stworzenie trzydaniowej karty, w której znajdzie się przystawka, danie główne oraz deser. Menu w obniżonej cenie 75 zł pozwoli wybrać najlepsze dania spośród 13 bestsellerów restauracji.
Jak zaznaczył Marcin Sasin pomysł stworzenia degustacyjnego menu zrodził się by umożliwić gościom dowolne komponowanie dań oraz by zachęcić do częstszego odwiedzania tych, którzy lokalu jeszcze nie znają.
W nowej karcie znajdą się takie dania jak tom kha gai, duck noodle czy pierś kurczaka sous vide. Specjalna oferta będzie dostępna do 20 grudnia tego roku.
INFORMACJA PRASOWA
Najnowsze artykuły
A może nad może? Konferencja nad brzegiem wody to idealny scenariusz na udaną imprezę.
Organizacja konferencji w okolicach Warszawy to idealne rozwiązanie. Bliskość nowoczesnej infrastruktury oraz pełne pięknej natury otoczenie sprzyja każdemu spotkaniu.
Pobyt w górach to nie tylko piękne krajobrazy, piesze wycieczki i regionalny klimat, to także luksusowy relaks i odprężenie w eleganckich hotelach!