Hotele Sheraton w Warszawie, Krakowie, Poznaniu i Sopocie oraz warszawski Westin rozpoczynają Festiwal Burgerów. Do 30 kwietnia miłośnicy kuchni amerykańskiej będą mieli okazję spróbowania menu wspólnie opracowanego przez szefów kuchni z pięciu luksusowych hoteli konferencyjnych. W propozycji w kreatywny sposób została skomponowana najwyższej jakości wołowina z nieoczywistymi składnikami takimi jak np. kaczka czy orientalny sos śliwkowy.
W menu restauracji SomePlace Else w Warszawie, Krakowie, Poznaniu oraz 512 Bar & Lounge w Sopocie znajdują się poniższe burgery:
* Burger Romano z klasyczną wołowiną Angus, rukolą, serem grana Padano i pieczoną papryką
* Podwójny burger Strong Man z confitem z policzków wołowych
* Burger Mandarin z kaczką i orientalnym sosem śliwkowym
W JP’s Bar w hotelu Westin Warsaw szef kuchni proponuje:
* Burgera Mandarin z wołowiną i kaczką
* Zealandera z wołowiną i jagnięciną
* Burgera z polską wołowiną sezonowaną, boczkiem, oscypkiem i sosem tatarskim
Dla posiadaczy karty programu lojalnościowego SPG przewidziane są dodatkowe zniżki na dania z oferty Festiwal Burgerów.
INFORMACJA PRASOWA
Najnowsze artykuły
A może nad może? Konferencja nad brzegiem wody to idealny scenariusz na udaną imprezę.
Organizacja konferencji w okolicach Warszawy to idealne rozwiązanie. Bliskość nowoczesnej infrastruktury oraz pełne pięknej natury otoczenie sprzyja każdemu spotkaniu.
Pobyt w górach to nie tylko piękne krajobrazy, piesze wycieczki i regionalny klimat, to także luksusowy relaks i odprężenie w eleganckich hotelach!