Już po raz czwarty firma BudMat – partner Drift Masters Grand Prix powierzyła Mazurkas Catering 360° organizację cateringu podczas płockiej rundy DMGP, która tradycyjnie już odbyła się na stadionie Wisły Płock. Załoga Mazurkas Catering 360° zapewniła obsługę cateringową dla kluczowych partnerów firmy oraz zawodników. Łącznie firma obsłużyła ponad 350 osób.
Mazurkas Catering 360° w specjalnym namiocie przygotował menu piknikowe, ze stanowiskami grillowymi na tarasie oraz różnorodnymi stacjami live cooking, m.in. stacją grecką, meksykańską i polską fusion.
Dodatkowo odpowiednie oświetlenie, nagłośnienie oraz możliwość oglądania relacji na żywo z toru wyścigowego zapewniły wszystkim gościom prawdziwe sportowe emocje. Płocka runda DMGP jest co roku jedną z ważniejszych rund w sezonie Drift Masters. W tym roku wzięło w niej udział 50 najlepszych drifterów z całej Europy.
INFORMACJA PRASOWA
Najnowsze artykuły
W dniach 8–10 czerwca 2025 roku Karkonosze i Góry Izerskie staną się centrum branży eventowej i konferencyjnej w Polsce. Wszystko za sprawą Górskie MICE Summit II – prestiżowego wydarzenia skierowanego do profesjonalistów z sektora MICE (Meetings, Incentives, Conferences, Exhibitions). To unikalna okazja, by w górskim klimacie połączyć networking, inspirujące spotkania i prezentacje nowoczesnych rozwiązań dla organizatorów eventów.
Hotel *** Dworek Wapionka to wyjątkowe miejsce, które łączy klimat wiejskiego dworku z nowoczesnym komfortem.
Hotel Kopieniec Fizjo-Med & SPA to wyjątkowy czterogwiazdkowy obiekt, który harmonijnie łączy nowoczesne udogodnienia z góralską tradycją.