Już po raz czwarty firma BudMat – partner Drift Masters Grand Prix powierzyła Mazurkas Catering 360° organizację cateringu podczas płockiej rundy DMGP, która tradycyjnie już odbyła się na stadionie Wisły Płock. Załoga Mazurkas Catering 360° zapewniła obsługę cateringową dla kluczowych partnerów firmy oraz zawodników. Łącznie firma obsłużyła ponad 350 osób.
Mazurkas Catering 360° w specjalnym namiocie przygotował menu piknikowe, ze stanowiskami grillowymi na tarasie oraz różnorodnymi stacjami live cooking, m.in. stacją grecką, meksykańską i polską fusion.
Dodatkowo odpowiednie oświetlenie, nagłośnienie oraz możliwość oglądania relacji na żywo z toru wyścigowego zapewniły wszystkim gościom prawdziwe sportowe emocje. Płocka runda DMGP jest co roku jedną z ważniejszych rund w sezonie Drift Masters. W tym roku wzięło w niej udział 50 najlepszych drifterów z całej Europy.
INFORMACJA PRASOWA
Najnowsze artykuły
Muzeum Polskiej Wódki to jedno z najbardziej fascynujących miejsc na mapie Warszawy, które w interesujący sposób wprowadzi Gości w świat historii, kultury i tradycji związanych z polską wódką.
Aparthotel Vanilla to nowoczesny hotel, położony w jednej z najbardziej nowoczesnych dzielnic Krakowa. Sala konferencyjna, prywatny parking oraz profesjonalna obsługa sprawią, że każdy pobyt w Krakowie będzie wyjątkowo komfortowy.
Elements Hotel & Spa usytuowany jest w zachodniej części malowniczej miejscowości Świeradów - Zdrój, przy ulicy Zakopiańskiej. Położenie Hotelu, nieopodal Czeskiej i Niemieckiej granicy oraz Karkonoszy, czyni go doskonałym miejscem na połączenie biznesu i wypoczynku.