Po raz kolejny załoga Mazurkas Catering 360° zapewniła obsługę cateringową dla kluczowych klientów firmy BUDMAT podczas zawodów Drift Masters Grand Prix.
Tym razem był to Wielki Finał Sezonu 2016. W czasie dwóch dni Mazurkas Catering 360° obsłużył 1900 osób. To już druga w tym roku realizacja cateringowa dla firmy BUDMAT. W czerwcu br. Mazurkas Catering 360° zapewnił oprawę cateringową podczas 3 i 4 rundy Drift Masters Grand Prix dla 1300 osób.
Realizacja, która odbyła się w dniach 15-16 października br. w Płocku na stadionie Wisły Płock wymagała budowy specjalnego namiotu z tarasem o łącznej powierzchni 1500 m2.. Odpowiednie oświetlenie, nagłośnienie oraz możliwość oglądania relacji na żywo z toru wyścigowego zapewniły wszystkim gościom prawdziwe sportowe emocje. Mazurkas Catering 360° przygotował tradycyjne bufety – zimny, gorący i deserowy, a dla podgrzania atmosfery gościom serwowano grzane piwo i wino. Dodatkowo w pierwszym dniu zawodów firma BUDMAT świętowała uroczyście jubileusz 25-lecia istnienia firmy. Jak na prawdziwe urodziny przystało, nie mogło zabraknąć także tortu – niespodzianki.
Fot. Mazurkas Catering 360
INFORMACJA PRASOWA
Najnowsze artykuły
W dniach 8–10 czerwca 2025 roku Karkonosze i Góry Izerskie staną się centrum branży eventowej i konferencyjnej w Polsce. Wszystko za sprawą Górskie MICE Summit II – prestiżowego wydarzenia skierowanego do profesjonalistów z sektora MICE (Meetings, Incentives, Conferences, Exhibitions). To unikalna okazja, by w górskim klimacie połączyć networking, inspirujące spotkania i prezentacje nowoczesnych rozwiązań dla organizatorów eventów.
Hotel *** Dworek Wapionka to wyjątkowe miejsce, które łączy klimat wiejskiego dworku z nowoczesnym komfortem.
Hotel Kopieniec Fizjo-Med & SPA to wyjątkowy czterogwiazdkowy obiekt, który harmonijnie łączy nowoczesne udogodnienia z góralską tradycją.