W dniach 25-27 marca 2020 roku odbędą się jedne z najważniejszych eventów branży HoReCa - 24. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro oraz 13. Międzynarodowe Targi Wyposażenia Obiektów Noclegowych WorldHotel. Wydarzenia te zgromadzą w jednym miejscu ponad 300 wystawców z 20 krajów, a także znamienite osobistości ze szklanego ekranu, oferując szereg paneli i konkursów o dużych walorach poznawczych, którym mamy przyjemność patronować.
Do jednego z głównych punktów eventu należeć będzie 2. sesja programu szkoleniowego "Profesjonalny Menedżer Restauracji", w trakcie której uczestnicy będą mieli okazję zapoznać się z tajnikami zarządzania lokalem gastronomicznym. Zgłębią najnowsze trendy oraz procesy rynkowe, a także skorzystają z wiedzy prelegentów w zakresie poprawnej komunikacji lokalu ze środowiskiem zewnętrznym, sukcesywnego radzenia sobie z sytuacjami kryzysowymi i konfliktami oraz spojrzą na kwestię budowania zespołu z perspektywy prawa. Z dokładnymi warunkami szkolenia można zapoznać się na tej stronie - profesjonalnymenedzerrestauracji.pl.
Osoby z branży hotelarskiej będą natomiast mogły poszerzyć swoje horyzonty w czasie spotkań warsztatowych "Efektywny hotel - od koncepcji do sukcesu". Seria wydarzeń poprowadzona zostanie przez praktyków i skoncentruje się przede wszystkim na pierwszych etapach wdrażania nowych projektów w życie. Zarówno doświadczeni, jak i początkujący hotelarze zapoznają się z poszczególnymi etapami kreowania pomysłu na biznes, procesu inwestycyjnego, wchodzenia hotelu na rynek oraz - co niezbędne - kwestiami, które zapewnią mu dalsze, sukcesywne funkcjonowanie.
Uczestnictwo w tak prestiżowym przedsięwzięciu jak Targi EuroGast oraz WorldHotel stwarzają niepowtarzalną okazję dla podniesienia swoich kwalifikacji zawodowych. W tym celu organizowana jest długa lista spektakularnych konkursów i widowisk, w które to chętnie włączyły się szanowane osobistości telewizyjne i branżowe.
Targi obejmą swoim programem także wydarzenia promujące aktualne trendy gastronomiczne, w tym te związane z filozofią zero waste oraz otwarciem na mniej konwencjonalną kuchnię roślinną. Pozostając w duchu nowatorskich rozwiązań, event umożliwi również skorzystanie z oferty stoisk z nowoczesnym asortymentem kuchennym i hotelowym. To wspaniała okazja do zapoznania się z technicznymi nowinkami, wyposażeniem must-have oraz pomysłami, które uatrakcyjnią nasz obiekt na konkurencyjnym rynku.
Wydarzenie odbędzie się w Nadarzynie, Al. Katowicka 62, Hala F. Z dokładnymi informacjami można zapoznać się, odwiedzając stronę - eurogastro.com.pl.
INFORMACJA PRASOWA
Najnowsze artykuły
Dwór pod Kasztanowcami to prawdziwa gratka dla osób, które szukają klimatycznego miejsca na organizację spotkań firmowych i imprez okolicznościowych.
Muzeum Górnictwa Węglowego w Zabrzu jest największą instytucją o charakterze turystyczno-kulturalnym w regionie!
Hotel Odpocznia Resort i Las to takie miejsce, którego się nie zapomina! Położone jest ono w Wielkopolsce - w sercu Obszaru Natura 2000.