W dniach 3-4 lutego 2016 roku w AmberExpo w Gdańsku odbędzie się kolejna edycja najważniejszej imprezy branży gastronomicznej na Pomorzu - targi FOOD-to-GO.
Nowością podczas tegorocznej edycji będzie Strefa Inteligenta Restauracja, gdzie wystawcy zaprezentują najnowsze rozwiązania technologiczne dedykowane lokalom gastronomicznym. Podczas targów testowane będą także najnowsze rozwiązania IT znajdujące zastosowanie w gastronomii, takie jak aplikacje i strony mobilne, systemy inteligentnego zarządzania restauracją, zautomatyzowane sterowanie i kontrola oświetlenia, klimatyzacji czy nagłośnienia.
Podczas FOOD-to-GO odbędą się liczne wystąpienia ekspertów z branży. Pojawią się takie osoby, jak charyzmatyczny finalista programu "MasterChef" Charles Daigneault czy mistrzyni karmelarstwa artystycznego Małgorzata Weber, która zaprezentuje najnowszy trend w serwowaniu deserów i przekąsek - SHOT TO GO. Jola Słomka i Mirek Trymbulak z Atelier Smaku zabiorą odwiedzających na warsztaty pączków bezglutenowych, a gospodynie ze Stowarzyszenia Kobiet Zgorzałego pokażą tradycyjne metody wypiekania faworków.
Przedstawiciele firmy UpMenu opowiedzą o nowoczesnych narzędziach marketingowych stosowanych w branży, a firma Inclever pokaże inteligentny system GOPOS. Na stoisku tejże firmy będzie można także poznać możliwości interaktywnych stołów, które coraz częściej spotkać można w zachodnich restauracjach. O marketingu sensorycznym opowie firma MOOD Polska, odpowiedzi na pytanie „jak sprawnie obsłużyć gościa w restauracji?” udzieli firma SOFTECH, a o aplikacjach mobilnych opowie firma Global-Lab.
Najnowsze artykuły
A może nad może? Konferencja nad brzegiem wody to idealny scenariusz na udaną imprezę.
Organizacja konferencji w okolicach Warszawy to idealne rozwiązanie. Bliskość nowoczesnej infrastruktury oraz pełne pięknej natury otoczenie sprzyja każdemu spotkaniu.
Pobyt w górach to nie tylko piękne krajobrazy, piesze wycieczki i regionalny klimat, to także luksusowy relaks i odprężenie w eleganckich hotelach!