Hotele Sheraton w Warszawie, Krakowie, Poznaniu i Sopocie oraz warszawski Westin rozpoczynają Festiwal Burgerów. Do 30 kwietnia miłośnicy kuchni amerykańskiej będą mieli okazję spróbowania menu wspólnie opracowanego przez szefów kuchni z pięciu luksusowych hoteli konferencyjnych. W propozycji w kreatywny sposób została skomponowana najwyższej jakości wołowina z nieoczywistymi składnikami takimi jak np. kaczka czy orientalny sos śliwkowy.
W menu restauracji SomePlace Else w Warszawie, Krakowie, Poznaniu oraz 512 Bar & Lounge w Sopocie znajdują się poniższe burgery:
* Burger Romano z klasyczną wołowiną Angus, rukolą, serem grana Padano i pieczoną papryką
* Podwójny burger Strong Man z confitem z policzków wołowych
* Burger Mandarin z kaczką i orientalnym sosem śliwkowym
W JP’s Bar w hotelu Westin Warsaw szef kuchni proponuje:
* Burgera Mandarin z wołowiną i kaczką
* Zealandera z wołowiną i jagnięciną
* Burgera z polską wołowiną sezonowaną, boczkiem, oscypkiem i sosem tatarskim
Dla posiadaczy karty programu lojalnościowego SPG przewidziane są dodatkowe zniżki na dania z oferty Festiwal Burgerów.
INFORMACJA PRASOWA
Najnowsze artykuły
Muzeum Polskiej Wódki to jedno z najbardziej fascynujących miejsc na mapie Warszawy, które w interesujący sposób wprowadzi Gości w świat historii, kultury i tradycji związanych z polską wódką.
Aparthotel Vanilla to nowoczesny hotel, położony w jednej z najbardziej nowoczesnych dzielnic Krakowa. Sala konferencyjna, prywatny parking oraz profesjonalna obsługa sprawią, że każdy pobyt w Krakowie będzie wyjątkowo komfortowy.
Elements Hotel & Spa usytuowany jest w zachodniej części malowniczej miejscowości Świeradów - Zdrój, przy ulicy Zakopiańskiej. Położenie Hotelu, nieopodal Czeskiej i Niemieckiej granicy oraz Karkonoszy, czyni go doskonałym miejscem na połączenie biznesu i wypoczynku.